21.03.2014

Změna ve výkonném managementu

Erich Krug povede esco – european salt company jako jediný generální ředitel s účinností od 1. dubna 2014.

Erich Krug, generální ředitel esco – european salt company

Matthias Mohr, který byl až dosud kooperujícím generálním ředitelem společnosti, byl s účinností od 1. března 2014 vyslán do Chile, aby převzal pozici generálního výkonného ředitele společnosti K+S Chile S.A.

O společnosti esco

esco – european salt company je největší evropský dodavatel solných produktů a je součástí celosvětové výrobní sítě divize Sůl společnosti K+S Group s výrobními závody v Evropě a Americe.

S roční výrobní kapacitou přibližně 9.7 milionů tun krystalické soli a solanky, esco nabízí svým zákazníkům komplexní sortiment vysoce kvalitních solných produktů včetně soli pro chemické použití, průmyslové, ale i farmaceutické a potravinářské soli, a posypové soli na zimní údržbu silnic. Se sídlem v německém Hannoveru, společnost provozuje celkem cca 20 výrobních závodů a obchodních zastoupení v Německu, Polsku, České republice, Švédsku, Nizozemí, Belgii, Francii, Španělsku a Portugalsku.