21.02.2014

SALDORO Urmeersalz – sůl ze starověkého moře – získala cenu za design Red Dot

Design balení vítězí nas pozoruhodnou solnou vlnou.

SALDORO – jeden z přírodních pokladů německého severu

Počet položek byl obrovský, avšak rozhodnutí bylo rychlé: neošetřená sůl ze starověkého moře SALDORO od solného odborníka společnosti esco byla oceněna pro svůj neobvyklý design balení proslulou cenou za  design Red Dot v kategorii "Komunikační design".

Red Dot Design Award je jednou z největších a nejznámějších světových soutěží designu s vysokou hodnotou zkušeností: Dnešní designové centrum Severního Porýní-Vestfálska představilo ocenění za nejlepší světové výtvory, vybírané mezinárodní porotou již od roku 1954.

Chytrý design zdroj vysokého uznání

6800 různých položek z 43 zemí spolu soutěžilo o žádané ocenění. SALDORO přesvědčilo svým stylovým a zároveň výrazným designem řady balení, která si obratně pohrává se studenými barvami severu. Zároveň pozoruhodná solná vlna spojuje produkt s vyráběnou solí.

Tato dobře promyšlená designová forma se rozprostírá napříč všemi produkty SALDORO, a tak zajištuje i vysoké uznání u koncových uživatelů. Více informací o produktech, obrázky ke stažení a videa najdete na www.saldoro.de .

Silná sůl, silná značka

SALDORO je značka společnosti esco – european salt company GmbH & Co. KG se sídlem v Hannoveru. Společnost esco je největším evropským dodavatelem soli. esco jedlé soli pro průmyslové zpracování a také malospotřebitele obsahují kamennou, vakuovou a mořskou sůl.

SALDORO sůl ze starověkého moře je značkou pro kompletní sortiment neošetřené soli. Najdete zde čistou, nerafinovanou kamennou sůl z přírodních solných ložisek starověkého Zechsteinského moře v různé zrnitosti, stejně jako sůl obohacenou jódem, fluorem a kyselinou listovou. Tato přírodní sůl, uzavřená a chráněná v hloubce vrstvami hornin po více než 250 milionů let, je zvláště vysoké kvality.